Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Kepsut'taÖğrenci Servisi kaza yaptı 8 Yaralı

Kepsut

Kepsut ilçesinde öğrenci taşıyan minibüs virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. 5i öğrenci toplam 8 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kepsut ilçesinde öğrenci taşıyan minibüs virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. 5`i öğrenci toplam 8 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kepsut`a bağlı İsaalan Köyünden aldığı öğrencileri Dalköy ve Tuzak Köyündeki evlerine götürmek için yola çıkan minibüs virajı alamayarak kazaya neden oldu. Şarampole yuvarlanarak takla atan minibüsteki sürücü Cihat Çetiner, yolcular Halil Bozkır ve İzzet Kocabıyık Balıkesir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan 5 öğrenci Atatürk Devlet Hastanesi`ne gönderilirken öğrenci Hasan Kaya`nın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Öte yandan Vali Turhan, kazada yaralanan öğrencileri ziyaret etmek ve sağlık durumlarıyla ilgili bilgi almak için Atatürk Devlet Hastanesi`ne gitti.
Burada taburcu olan öğrenci olan çocuklarla sohbet eden Turhan, Müşahede altındaki çocukları da tedavi gördükleri bölümlerinde ziyaret etti, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, İsaalan köyüne öğrenci taşıyan okul servis aracının kaza yaptığını belirterek, "Yaralılar hastanelere kaldırıldı. Allah`a şükür ciddi bir durum yok. Bir çocuğumuzda kafa travması var, tedavisi sürüyor" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli